Πόλεμος: η συνέχιση της πολιτικής με άλλα (βίαια) μέσα.

Η ενημέρωση είναι μολυσμένη όπως η τροφή. Συχνά μας δηλητηριάζει το πνεύμα, μας μολύνει το νου, βλάπτει την υγεία μας. Θέλει να ενσταλάξει στο ασυνείδητό μας ιδέες ξένες σε μας.

Η πρώτη απώλεια όταν έρχεται ο πόλεμος είναι η αλήθεια…

Δεν υπήρξε ποτέ καλός πόλεμος ή κακή ειρήνη.Ένας πόλεμος, ακόμα και ο πιο θριαμβευτικός, είναι εθνική συμφορά….αρχίζει όταν θέλεις, αλλά δεν τελειώνει όταν θέλεις.

Η ανάληψη της εξουσίας από τη δικτατορική ελίτ των δισεκατομμυριούχων του Νταβός δεν απαιτούσε ( αρχικά!) τη χρήση στρατού, αυτό ήρθε τώρα για να δειξει ΤΙ θα συμβει σε όσους αμφισβητήσουν τα σχέδια τους… Το πρωιμο μέσο της κατάκτησης των λαών ήταν ο φόβος για τους ιούς. Αυτοι,αποτελούν μιαν αόρατη απειλή (εξού και το παρατσούκλι «αόρατος εχθρός» που δόθηκε στον κορωνοϊό κατ’ απομίμηση εκείνου που είχε δοθεί στην Αλ Κάιντα), η οποία είναι εν δυνάμει πανταχού παρούσα.

Οι ολιγάρχες που προώθησαν την εμπορική ιδέα της κορωνοϊκής πανδημίας δεν προέρχονται μόνο από τους χώρους της οικονομίας, της επιστήμης, των ΜΜΕ και της πολιτικής, αλλά κυρίως απο το Βατικανό!

Ο Πάπας Φραγκίσκος στηρίζει τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» μέσω του «Συμβουλίου για τον Συμπεριληπτικό Καπιταλισμό» (Council for Inclusive Capitalism), το οποίο ιδρύθηκε από την Lynn Forester de Rothschild.

Η ιστόρια είναι γραμμένη με ωκεανούς αίματος που βρίσκεται στα χέρια αυτου του σκοτεινού συστήματος το οποίο, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ με θαυμαστο τρόπο και μεθόδους( ιδέ τους Ιησουίτες) τα απάνθρωπα σχέδια τους.

“Πρέπει να είμαστε πάντα πρόθυμοι να πιστέψουμε πως αυτό που φαίνεται άσπρο είναι μαύρο, αν έτσι αποφασίσει η εκκλησιαστική ιεραρχία.”( Ιγνάτιος της Λαγίολα-ιδρυτής του Ταγματος των Ιησοιτών).

Πόλεμος ( όπως αυτός στην Ουκρανία…) είναι όταν αλληλοσκοτώνονται άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, επειδή κάποιοι άλλοι, που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, (φαίνεται ) πως,δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν!

Κάθε πόλεμος, όταν πλησιάζει, παρουσιάζεται σαν μια αναπόφευκτη πράξη αυτοάμυνας απέναντι σε έναν μανιακό δολοφόνο και να είστε βέβαιοι ότι,ενας “μεγάλος” πόλεμος αφήνει μια χώρα με τρεις στρατούς: έναν στρατό αναπήρων, έναν στρατό πενθούντων και έναν στρατό κλεφτών.

Όλος ο πόλεμος βασίζεται στην παραπλάνηση και όταν αυτός γίνεται όπως τώρα,συμβαίνει μόνο όταν οι τάξεις με το χρήμα εκτιμούν ότι θα βγάλουν κέρδος απ’ αυτόν.

Ανταγωνισμός και κέρδη: το ένα είναι πόλεμος το άλλο είναι τα λάφυρα.Οι λεγόμενες Μεγάλες Δυνάμεις από παλιά έχουν υποδουλώσει και εκμεταλλεύονται ένα μεγάλο αριθμό από μικρές και αδύναμες χώρες. Και ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος είναι ένας πόλεμος για το ξαναμοίρασμα αυτής της λείας.(διαβάστε το βιβλίο του Chomsky: “Πως λειτουργεί ο κόσμος”)

Ο πόλεμος είναι το παιχνίδι του πολιτικού, η απόλαυση του ιερέα (Όλες οι θρησκείες λένε ότι ο πόλεμος είναι κακό πράγμα, αλλά, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όλες τον ευλογούν…),

Η διασκέδαση του δικηγόρου, και του πληρωμένου φονιά το επάγγελμα.

Αν θέλετε να αναπτύξετε λοιπόν πολιτική σκέψη, πρέπει καταρχήν να αφήσετε κατά μέρος τις αντιλήψεις ότι μαίνεται ένας πόλεμος μεταξύ καλών και κακών ανθρώπων.

Αφού πλέον ο καπιταλισμός μεταλλάχθηκε από φιλοτομαριστικό σε συμπεριληπτικό/συμμετοχικό, η αμαξοστοιχία που έχει ορισθεί να κυλήσει πάνω στις ράγες της Ατζέντας 21 και 2030, περνώντας από τους σταθμούς «Ανθεκτικότητα» / «Βιωσιμότητα» / «Πράσινη Ανάπτυξη» κ.ο.κ. δεν ανέχεται τους φιλοτομαριστές αρνητές!

Γι’ αυτό όσοι επιμένουν να αντιστέκονται στα νεοταξίτικα σχέδια του ζοφερού μέλλοντος θα εκπαραθυρωθούν από την αμαξοστοιχία για να υποστούν τον κοινωνικο-οικονομικό αποκλεισμό τους από έναν νέο (αντιφατικό και, κατά τούτο, αλλοπρόσαλλο) τύπο κοινωνίας που επιβάλλεται σταδιακά, αλλά πάντως ταχύτατα, με δικτατορικό τρόπο.

Όσα μέτρα προπαγανδίζονται στο όνομα των στόχων που αναλύονται στις νεοταξίτικες ατζέντες είναι βέβαιον ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα την εξαθλίωση των λαών.

Όλες αυτές οι κρίσεις είναι στενά συνυφασμένες με ένα πολεμικό σκηνικό, κυριολεκτικώς ή μεταφορικώς νοούμενο. Γι’ αυτό, δεν επιλέγεται τυχαία η ρητορική της καταπολέμησης της εκάστοτε απειλής-μπαμπούλα:

Tα μεν κράτη καλούνται να αμυνθούν συντονισμένα απέναντι σε αυτές τις σφόδρα απειλητικές κρίσεις, καθοδηγούμενα από κάποια παγκόσμια ελίτ, οι δε πολίτες καλούνται να συνεργασθούν, ώστε να σταθούν όρθιοι, δηλαδή ανθεκτικοί (!) μπροστά στην καραδοκούσα ή ήδη ενσκήψασα λαίλαπα.

«Η “κατάσταση ανάγκης” και η “κρίση” είναι κοινότοπες λέξεις, που χρησιμοποιούνται για να προετοιμάσουν τη σκέψη μας για πράξεις κτηνωδίας».

Άραγε πόσες κτηνωδίες μπορούν να αντέξουν οι λαοί χορεύοντας συνεχώς στους ρυθμούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων υπό τους ήχους αλλεπάλληλων πολεμικών (με την κυριολεκτική ή την μεταφυσική σημασία του όρου) εμβατηρίων;

Δεν μπορώ ν αμιλήσω για εσάς ,αλλά εγώ και ο οίκος μου ,εκλεξαμε εδω και χρόνια αρκετά, να περιπατησουμε εκείνη την Οδό που οδηγεί στην Αλήθεια, στη Δικαιοσύνη, στην Υγεία ,και στην Ελευθερία.

Ἐκλέξατε λοιπόν σήμερα ΠΟΙΟΝ θα λατρευετε: ολους εκείνους που με τις 50 αποχρώσεις του βελζεβούλ σας θωπευουν εκστατικά και εσεις παρκολουθείτε παθητικά-παθολογικά;!

Αλλιώς , μπορείτε τώρα και σήμερα να Εμπιστευτείτε Εκεινον που έχοντας εναν μανδυα και με ενα ακάνθινο στέφανο, μας οδηγησε στην Ζωή και στην Ελευθερία!

Ο καθένας πρέπει και οφείλει να αποφασισει αποκλειστικά μοναχός του για το ΠΟΥ θα γείρει την Πιστη και ΕΛπιδα Του.

Εγω Ελπίδα και Ζωή βλέπω μονο σε Εκεινον που μάτωσε και πεθανε για μένα.

Κωνσταντῖνος Ν. Μουρούτης

Καλάθι αγορών
Scroll to Top