“Κατόπιν παρελάσεως…χρόνια πολλά!”

Αρχίζουν και αναφύονται οι μελέτες που αποδεικνύουν πλέον το αδιαφιλονίκητο της αρχικής μας έρευνας και σκέψης πριν 2 χρόνια( πριν βγει οποιοσδήποτε και πεί κάτι…) ότι, η ΒΛΑΒΕΣ είναι χείριστες από τα “οφέλη” αναφορικά με τον εμβολιασμό και δη ,τον υποχρεωτικό.

Ομάδα Ιολόγων καλεί τον γερμανικό ΕΟΦ να σταματήσει τις συστάσεις εμβολιασμού!

Επικεφαλής της ομάδας ο καθηγητής Peter Doshi από το Πανεπιστήμιο του Maryland που ανέλυσε εκ νέου βασικές μελέτες μαζί με επιδημιολόγους και στατιστικολόγους από τις ΗΠΑ, την Αυστραλία και την Ισπανία και έναν ανώτερο συντάκτη από το British Medical Journal, ένα από τα πιο γνωστά ιατρικά περιοδικά. Ο Sander είναι παγκοσμίου φήμης επιδημιολόγος και ένας από τους καλύτερους στον τομέα.

Διερεύνησαν την εμφάνιση σοβαρών παρενεργειών χρησιμοποιώντας την τυποποιημένη λίστα της Brighton Collaboration για δοκιμές εμβολίων. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει μια ποικιλία κλινικών διαγνώσεων που μπορεί να σχετίζονται αιτιολογικά με τον εμβολιασμό. Σε σύγκριση με τις ομάδες εικονικού φαρμάκου, οι εμβολιασθέντες, και οι δύο μελέτες μαζί, είχαν 16% αυξημένο κίνδυνο σοβαρής παρενέργειας. Βλέπουμε λοιπόν μια απόλυτη αύξηση του κινδύνου από το εμβόλιο mRNA Covid-19.

Στη μελέτη Moderna, 15,1 στους 10.000 εμβολιασμένους συμμετέχοντες υπέστησαν σοβαρή παρενέργεια. Αντίθετα, ο κίνδυνος μιας σοβαρής πορείας μειώθηκε μόνο κατά 6,4 ανά 10.000 εμβολιασμένους συμμετέχοντες σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου. (1)

Στη μελέτη Pfizer/BionTech, ο κίνδυνος σοβαρής ανεπιθύμητης ενέργειας ήταν υψηλότερος στο 10,1 ανά 10.000 από τη μείωση του κινδύνου για νοσηλεία λόγω Covid-19 σε σύγκριση με την ομάδα εικονικού φαρμάκου με 2,3 στους 10.000 συμμετέχοντες.

Σε πρόσφατη δημοσίευση (2) οι ερευνητές αξιολόγησαν την απαίτηση ορισμένων πανεπιστημίων περί υποχρεωτικού εμβολιασμού φοιτητών, χρησιμοποιώντας δεδομένα ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν από το CDC και διαπίστωσαν ότι όχι μόνο δεν εξυπηρετείται η δημόσια υγεία όπως υποστηρίζουν φανατικά ορισμένοι, αλλά αντίθετα μπορεί να προκαλέσουν καθαρή αναμενόμενη βλάβη.

Και συνεχίζουν:

“…Δεδομένου του υψηλού επιπολασμού της ανοσίας μετά τη μόλυνση, αυτό το προφίλ κινδύνου-οφέλους είναι ακόμη λιγότερο ευνοϊκό.

Οι εντολές εμβολιασμού στα πανεπιστήμια είναι ανήθικες επειδή:

1) Δεν υπάρχει επίσημη αξιολόγηση κινδύνου-οφέλους για αυτήν την ηλικιακή ομάδα. 2) οι εντολές εμβολίων μπορεί να οδηγήσουν σε καθαρή αναμενόμενη βλάβη σε μεμονωμένους νέους.

3) Οι εντολές δεν είναι αναλογικές: οι αναμενόμενες βλάβες δεν αντισταθμίζονται από τα οφέλη για τη δημόσια υγεία δεδομένης της μέτριας και παροδικής αποτελεσματικότητας των εμβολίων κατά της μετάδοσης

4) Οι εντολές των ΗΠΑ παραβιάζουν την αρχή της αμοιβαιότητας, επειδή οι σπάνιες σοβαρές βλάβες που σχετίζονται με τα εμβόλια δεν θα αντισταθμιστούν αξιόπιστα λόγω των κενών στα ισχύοντα συστήματα τραυματισμού εμβολίων.

5) Οι εντολές δημιουργούν ευρύτερες κοινωνικές βλάβες…

Τέλος, το ότι οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή και παλεύουν για το δικαίωμα της Ελευθερίας,θα έπρεπε ΟΛΟΙ εμείς να είμαστε άοκνα στο πλευρό τους και οχι να συναινούμε με την αδιάφορη σιωπή μας…

Οχι να λυπούμαστε που ο “γιαννης” δεν μας έφερε στην “δοξα” του μπάσκετ, και το πώς στην κάθε ηλίθια σαπουνόπερα της τηλοψίας και του διαδικτύου, αποκεχαυνωμένοι, “φιλοκαλούμεν μετ’ευτελείας και αμπελοφιλοσοφούμεν μετά πάσης Μαλακίας”…

Οι λαοί αξίζουν τους ηγετίσκους που τους βιάζουν παιδοφιλικά εφόσον οι πολίτες ειναι βρεφονήπια στο νου και γνώση…

Εμείς δεν παύουμε αμετανόητα ,να βρισκόμαστε στις επάλξεις και με Λόγο τε και Έργο ,να καλούμε σε αφύπνιση Παιδείας,Υγείας, Έρευνας και Ανθρωπιάς τον λαό.

Με εκτίμηση,

Κωσταντίνος Ν. Μουρούτης

Πηγή:

1-https://www.corodok.de/nebenwirkungen-wir-risiko/

2-https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm…

Καλάθι αγορών
Scroll to Top