Απογραφή 2021 : Εθνοκτονία εν εξελίξει!”

Ιστορικά, τα πιο τρομερά πράγματα –πόλεμος, γενοκτονία, δουλεία– προέκυψαν όχι από την ανυπακοή, αλλά από την υπακοή.

Σοκαριστικό το πόρισμα της απογραφής του 2021, δείχνοντας με εμφατικό τρόπο πως το δημογραφικό είναι η μεγαλύτερη εθνική απειλή που αντιμετωπίζει η χώρα.

Μνημόνια, υπέρογκοι φόροι, φτωχοποίηση, ανεργία, brain drain, ανύπαρκτη οικογενειακή πολιτική, εκτρώσεις, είναι μερικές μόνο από τις βασικές αιτίες που ο πληθυσμός της Ελλάδας μας μειώθηκε κατά σχεδόν 400.000 άτομα μέσα στην δεκαετία 2011 – 2021.

Φόνος και δειλία συνάμα σωρεύεται στις ζωές των ανθρώπων….Κανένας άνθρωπος ούτε ομάδα ούτε έθνος δεν μπορεί να ενεργήσει ανθρώπινα ή να σκεφθεί σωστά υπό το κράτος ενός μεγάλου φόβου.

Η δραστική μείωση του γηγενούς πληθυσμού-Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Αθανάσιο Θανόπουλο, η απογραφή του 2021 έδειξε ότι ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας είναι πλέον 10.432.481 άτομα και είναι μειωμένος κατά 3,5% σε σύγκριση με την απογραφή του 2011, όταν είχε καταγραφεί πληθυσμός 10.816.286 ατόμων. Ουσιαστικά η Ελλάδα «έχασε» 383.805 άτομα σε δέκα χρόνια!- δεν μπορεί να επιφέρει τίποτε λιγότερο από την απίσχναση του τόπου μας….

Μιλάμε για μια πληθυσμιακή καταστροφή που δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τους μεγαλύτερους πολέμους στους οποίους έχει εμπλακεί η Ελλάδα, μετά την επανάσταση του 1821 και την ίδρυση του ελληνικού κράτους το 1830.

“Είμαστε έθνος ανάδελφο”, είχε δηλώσει κάποτε ο ΠτΔ ( Σαρτζετάκης) και οδηγούμενα στην εκπλήρωση αυτής της προφητείας με την διαφορά οτι σε λίγα χρόνια θα το λένε οι άλλοι για μας σε “παρελθοντικό ” χρόνο πλέον!!

Όταν ένα έθνος βρίσκεται σε πτώση, όταν μια κοινωνία καταρρέει, μια παράμετρος μπορεί να βρεθεί πάντα: έχουν ξεχάσει από πού έρχονται. Έχουν χάσει επαφή με αυτό που τους ένωσε στην αρχή.

Για να κατανοήσουμε το μέγεθος της ερήμωσης που συντελείται, είναι σα να σβήστηκαν από τον πληθυσμιακό χάρτη η Πάτρα (πληθυσμός: 168.202 σύμφωνα με την απογραφή του 2011) η Λάρισα (πληθυσμός: 144.651) και τα Ιωάννινα (πληθυσμός: 65.574) μαζί!

Απίστευτα θλιβερές διαπιστώσεις, που γίνονται ακόμη πιο τραγικές αν αναλογιστεί τις δηλωμένες προθέσεις της κυβέρνησης που αντί να «στρίψει το τιμόνι» της χώρας που οδεύει ολοταχώς προς τον εθνικό αφανισμό, ομολογεί πως θα «λύσει» το πρόβλημα με αντικατάσταση των Ελλήνων με πληθυσμούς από την Ασία και την Αφρική. Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η κυβέρνηση επιδιώκει μια «ώριμη και συνειδητή ένταξη αλλοδαπών στην ελληνική κοινωνία» ώστε να «ανακουφιστεί η πληθυσμιακή μας υποχώρηση».

Η μέθοδος για να σκοτώσεις έναν άνθρωπο ή ένα έθνος είναι να σταματήσεις τα όνειρά του. Με τον ίδιο τρόπο που οι λευκοί αντιμετωπίζουν τους ινδιάνους: σκοτώνοντας τα όνειρά τους, τη μαγεία τους, τα προγονικά τους πνεύματα.

Έτσι, μας σκοτώνουν σιγά-σιγά με μικρές ,επαναλαμβανόμενες δόσεις εμβολιασμού αδιαφορίας, ευτελισμού, μνησικακίας, αυταρέσκειας, δουλοπρέπειας ,ωχαδερφισμού, εκχυδαϊσμού και εκπόρνευσης της ύπαρξης μας…

Κάθε έθνος που θεωρεί πιο σημαντικές την ευκολία και την άνεση από την ελευθερία του, θα χάσει σύντομα την ελευθερία του. Και η ειρωνεία είναι, ότι σύντομα θα χάσει επίσης και τις ευκολίες και τις ανέσεις του.

Επιδιώκεται συστηματικά και ενσυνείδητα ,το ξερίζωμα του γηγενούς πληθυσμού και η υποκατάσταση του από μια «Βαβυλωνία» ανθρώπων που ως επί το πλείστον δεν έχουν καμία πρόθεση να αφομοιωθούν ή να ασπαστούν τον πολιτισμό, τις αξίες, τα ιδανικά και τους νόμους της χώρας στην οποία εποικούν.

Η τεκνογονία δεν στηρίζεται από το κράτος ( εκτός και αν είναι ομοφυλόφιλοι ,οπότε με τις ευλογίες κράτους -εκκλησίας βαπτίζονται και παντρεύονται!) και βάλλεται συνεχώς από μεταμοντέρνα ιδεολογήματα που προωθούν το πρότυπο του άτεκνου, αποκομμένου από την προσφορά στην πατρίδα ανθρώπου, που ζει μόνο για την σωματική ικανοποίηση του εαυτού του.

Η παραδοσιακή οικογένεια απαξιώνεται συνεχώς από το κράτος και κυβερνήσεις των τελευταίων δέκα ετών όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα για να την ενισχύσουν, άλλα υποσκάπτουν τα θεμέλια της οικογενειακής προοπτικής.

Οι εκτρώσεις έχουν γίνει πλέον υπόθεση «ρουτίνας» και εκατοντάδες χιλιάδες αγέννητα παιδιά καταλήγουν στον θάνατο, στα πλαίσια ενός «δικαιώματος» που ανήκει μόνο στον ισχυρό και εξοντώνει τον ανίσχυρο.

“Το έθνος να λυπάστε αν φοράει ρούχο που δεν το ύφανε.

Ψωμί αν τρώει, αλλά όχι απ’ τη σοδειά του.

Κρασί αν πίνει, αλλά όχι από το πατητήρι του.”

Σήμερα, κανένα δυτικό έθνος δεν έχει δείκτη γεννήσεων τέτοιον που θα μπορούσε να αποτρέψει την εξαφάνιση των αυτοχθόνων. Μέχρι το τέλος του αιώνα, άλλοι λαοί και άλλοι πολιτισμοί θα έχουν κατοικήσει σε μεγάλο βαθμό την Ευρώπη. Ο Ευρωπαίος Άνθρωπος είναι είδος προς εξαφάνιση όπως έγινε με τις 10 χαμένες φυλές του Ισραήλ που νικήθηκαν, αφομοιώθηκαν, εξαφανίστηκαν.

Το πρόβλημα του δημογραφικού έχει πλέον πάρει εφιαλτικές διαστάσεις και οδηγεί τον ελληνισμό σε υπαρξιακά ερείπια. Όμως υπάρχει ακόμα χρόνος να αναστραφεί η καταστροφή.

Εφόσον αποκτήσει συνείδηση του προβλήματος πρώτα απ’ όλα η κοινωνία, και απαιτήσει ριζικές λύσεις, τότε και οι εκάστοτε κυβερνώντες δεν θα μπορέσουν παρά να υποκύψουν στις πιέσεις. Υπάρχει όμως αυτή η αφύπνιση σήμερα; Προφανώς και όχι. Άραγε πόσες ακόμα πόλεις πρέπει αν ερημωθούν για να ξυπνήσουμε επιτέλους;!

Η βασική αιτία για την κατάκτηση της Ελλάδας από τους Ρωμαίους ήταν η εσωτερική αποσύνθεση του Ελληνικού πολιτισμού. Κανένα μεγάλο έθνος δεν κατακτήθηκε ποτέ χωρίς πρώτα να έχει αυτοκαταστραφεί.

Δε σημαίνει τίποτα αν η ελευθερία μάς ωφελεί ή μας βλάφτει. Χρωστούμε να είμαστε ελεύθεροι. Δεν είναι δικαίωμα, αλλά μια υποχρέωση. Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας για το έθνος και για τον κάθε πολίτη, ζήτημα αυτοσεβασμού.

Όσο λιγότερο άξιος είναι κάποιος να διεκδικήσει τα πρωτεία για τον εαυτό του, τόσο πιο πρόθυμος είναι να διεκδικήσει τα πρωτεία για το έθνος του, τη ράτσα του, τη θρησκεία του ή τον ιερό σκοπό του.

Από έσενα φίλε αναγνώστη εξαρτάται η αλλαγή που θέλεις να δείς στους άλλους…γίνε αυτό που δεν περιμένον ποτέ “εκείνοι” να γίνεις και εκπλήρωσε το Σχέδιο Εκείνου στη ζωή σου!

Με εκτίμηση,

Κωσταντίνος Ν. Μουρούτης

Καλάθι αγορών
Scroll to Top