¨Είναι ο Καπιταλισμος Ηλίθιε! Διαίρει & Βασίλευε”

Το 2009 η Πανάρχαια Τάξη Πραγμάτων, μαζί με το λόμπι των φαρμακευτικών εταιρειών σε φόντο προγάστριου ιατροφασισμού είχαν επιχειρήσει να οργανώσουν τον ΝΑΖΙκό εμβολιασμό των πολιτών διαφόρων κρατών κατά της γρίπης Η1Ν1. Μάλιστα, η Ελλάδα είχε αγοράσει σχεδόν διπλάσιο αριθμό εμβολίων από τον πληθυσμό της!!

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύο βασικοί πρωταγωνιστές της σημερινής υγειονομικής διαχείρισης: οι κ.κ. Τσιόδρας και Κοντοζαμάνης, τότε επι Υπουργού Υγείας Δ. Αβραμόπουλου και τώρα με τον Κικίλλια…

Η αποτυχημένη προσπάθεια υλοποίησης του μαζικού εμβολιασμού ήταν προσχεδιασμένη ( τότε πραγματώναμε ομιλίες και δείχναμε το ατέλέσφορο της ψευδο-επιδημίας του Η1 Ν1).

Η προσομοίωση αυτή θα έπρεπε, βεβαίως, να βρίσκεται σε ικανή χρονική απόσταση από την επίσημη εμβολιαστική πρεμιέρα, προκειμένου να έχει αποδυναμωθεί η μνήμη των πειραματόζωων σε σχέση με την προηγηθείσα πρόβα τζενεράλε.

“Η λεγόμενη «πανδημία» από τον ιό της «γρίπης των χοίρων» χρησιμοποιήθηκε το 2009 ως παγκόσμιο φόβητρο για την ενθυλάκωση από τις φαρμακοβιομηχανίες, που παρήγαγαν και διένειμαν τα αντιικά εμβόλια, ενός ποσού που κυμάνθηκε περί τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια. Η όλη επιχείρηση, που προέβλεπε τη μετατροπή του πληθυσμού της γης σε παγκόσμιο πειραματόζωο κατανάλωσης εμβολίων ανέλεγκτων ως προς τις συνέπειές τους στον ανθρώπινο οργανισμό, αποδείχτηκε ότι δεν σκόπευε στην αντιμετώπιση της «γρίπης των χοίρων», αλλά επρόκειτο για μια χειρίστης μορφής «διαφθορά των χοίρων». (1)

Ένα χρόνο αργότερα, και συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2010, ο Γερμανός επιδημιολόγος Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Ζητημάτων, Υγείας και Οικογένειας της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, δήλωσε: «Η γρίπη των χοίρων ως τέτοια δεν υπάρχει, ο δε μεγάλος πανικός που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο συμφέρει μόνο τους εκπροσώπους των εργαστηρίων εκπόνησης εμβολίων και τους παραγωγούς τους». Όπως αποκαλύφθηκε, σημαίνοντα στελέχη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που αντικατέστησαν τον όρο «επιδημία» με τον όρο «πανδημία», και έδωσαν έτσι το πράσινο φως για την κερδοσκοπία των φαρμακοβιομηχανιών επί τη βάσει ενός τεχνητά προκληθέντος πανικού, συνεργάζονταν με τις εταιρείες παραγωγής των εμβολίων. (2)

Υποστηρίζει ο ίδιος ότι, η διαχείριση της παρούσας υγειονομικής κρίσης αποτελεί ένα τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ότι οι εκμεταλλευτές του κορωνοϊού δεν ενδιαφέρονται για τη δημόσια υγεία, αλλά για την αύξηση του πλούτου τους και την επέκταση των μονοπωλίων και της εξουσίας τους που θα προέλθουν από το εμπορικό παιχνίδι με την ασθένεια…(3)

Στις αρχές της πανδημίας υπήρχε μεγάλη διάσταση ανάμεσα στη δραματική παρουσίαση των γεγονότων από τα ΜΜΕ (βλ. ιδίως τις εικόνες από την περίφημη εκατόμβη νεκρών του Μπέργκαμο) και στην πραγματικότητα, όπως τη βίωναν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους:

Οι γείτονες και οι συνάδελφοι δεν αρρώσταιναν μαζικά, δεν κυκλοφορούσαν ανάμεσά μας πολλοί άνθρωποι που είχαν έκδηλα συμπτώματα κορωνοϊού, ενώ στις αίθουσες αναμονής των νοσοκομείων βρίσκονταν λιγότεροι άνθρωποι απ’ ό,τι τις αντίστοιχες κρύες ημέρες προηγούμενων ετών και οι κλίνες ήταν άδειες περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Οι ολιγάρχες που προώθησαν την εμπορική ιδέα της κορωνοϊκής πανδημίας δεν προέρχονται μόνο από τους χώρους της οικονομίας, της επιστήμης, των ΜΜΕ και της πολιτικής, αλλά και από το Βατικανό.

Ο Πάπας Φραγκίσκος στηρίζει τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» μέσω του «Συμβουλίου για τον Συμπεριληπτικό Καπιταλισμό» (Council for Inclusive Capitalism), το οποίο ιδρύθηκε από την Lynn Forester de Rothschild.

Βασικά ειναι ΜΟΝΑΧΑ το Βατικανό που κινεί ΟΛΑ τα νήματα ένθεν & ένθεν….

Γι’ αυτό όσοι επιμένουν να αντιστέκονται στα νεοταξίτικα σχέδια του ζοφερού μέλλοντος θα εκπαραθυρωθούν από την αμαξοστοιχία για να υποστούν τον κοινωνικο-οικονομικό αποκλεισμό τους από έναν νέο (αντιφατικό και, κατά τούτο, αλλοπρόσαλλο) τύπο κοινωνίας που επιβάλλεται σταδιακά, αλλά πάντως ταχύτατα, με δικτατορικό τρόπο και οσα μέτρα προπαγανδίζονται στο όνομα των στόχων που αναλύονται στις νεοταξίτικες ατζέντες είναι βέβαιον ότι θα έχουν ως αποτέλεσμα την εξαθλίωση των λαών.

H «Ατζέντα 21» ανατρέχει στο 1970, αλλά κατ’ ουσίαν ενεργοποιήθηκε το 1992 κατά τη Θερινή Σύσκεψη των Ηνωμένων Εθνών στο Ρίο ντε Τζανέιρο (γνωστή και ως Συνδιάσκεψη του Ρίο για το περιβάλλον)¹³. Ακρογωνιαίος λίθος της Ατζέντας 21, όπως και της Ατζέντας 2030 (η οποία πήρε τη σκυτάλη από την πρώτη), είναι ακριβώς η ανθεκτικότητα στα διάφορα δεινά που είτε βρίσκονται εν εξελίξει, όπως π.χ. η πανδημία του κορωνοϊού, είτε αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο εγγύς ή το απώτερο μέλλον. Εδώ ανήκουν κάθε λογής κρίσεις που θα βαίνουν παράλληλα με την παρούσα υγειονομική ή θα την διαδεχθούν: η κλιματική κρίση, η ενεργειακή κρίση, η επισιτιστική κρίση κ.λπ.(4)

Όλες αυτές οι κρίσεις είναι στενά συνυφασμένες με ένα πολεμικό σκηνικό, κυριολεκτικώς ή μεταφορικώς νοούμενο. Γι’ αυτό, δεν επιλέγεται τυχαία η ρητορική της καταπολέμησης της εκάστοτε απειλής-μπαμπούλα:

Tα μεν κράτη καλούνται να αμυνθούν συντονισμένα απέναντι σε αυτές τις σφόδρα απειλητικές κρίσεις, καθοδηγούμενα από κάποια παγκόσμια ελίτ, οι δε πολίτες καλούνται να συνεργασθούν, ώστε να σταθούν όρθιοι, δηλαδή ανθεκτικοί (!) μπροστά στην καραδοκούσα ή ήδη ενσκήψασα λαίλαπα.

Και υπό το πρόσχημα της βοήθειας των φτωχών και των ευάλωτων, θα επιχειρηθεί η ανάληψη του απόλυτου ελέγχου όλων των πολιτών.

Επί δύο χρόνια, ο στόχος της ανθεκτικότητας υπηρετήθηκε μονόπλευρα υπέρ του κοινωνικού αγαθού της δημόσιας υγείας. Αντιθέτως, τα θεμελιώδη δικαιώματα του πολίτη, καθώς και η αξία του ανθρώπου, θυσιάσθηκαν ελαφρά τη καρδία στον βωμό του κοινού καλού.

Έτσι, η ανθεκτικότητα που ευαγγελίζονται μονότονα οι σωτήρες δεν συμπεριλαμβάνει ό,τι αποτελεί πυλώνα ενός Συντάγματος.

Με την ίδια λογική αναμένεται ότι θα επιχειρηθεί η καταπολέμηση και των λοιπών κρίσεων,ενεργειακών, κλιματικών,επισιτιστικών κτλ..

Η “κατάσταση ανάγκης” και η “κρίση” είναι κοινότοπες λέξεις, που χρησιμοποιούνται για να προετοιμάσουν τη σκέψη μας για πράξεις κτηνωδίας.

Έτσι λοιπόν ,έγειται στον καθένα απο εμάς για το ΠΩΣ ,ΓΙΑΤΙ και με ΠΟΙΟΝ τρόπο θα προβαλούμε Ανυπακοή,Αντίσταση,Αγώνα και Θυσία.

Διαβάστε, Μελετήστε, Προσεύχεσθε ,απέχετε απο το κακό και μετέχετε στο Καλό.

Ο Θεός μεθ’ήμών πάντων, φίλοι μου.

Δρυόκοπος ο Άρειος

Πηγή:

1,2-“Ειναι ο Καπιτάλισμος ηλίθιε!”Ν.Μπογίοπουλος

3-Wodarg, Falsche Pandemien. Argumente gegen die Herrschaft der Angst, εκδ. Rubicon, München 2021.

4-Santa Rosa 2011, σελ. 15 επ.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top